2011年1月25日火曜日

Elkoltoztunk

A blog ezennel elkoltozott!
A koltozesnek tobb oka is van. Az egyik, hogy a domain ahova koltozott, szereny szemelyeme, es ugy alakitgatjuk (mindenhato webmesterunk es en) ahogy kedvunk tartja. (nem utolsosorban fizetunk is ezert a merhetetlen hatalomert)
Ezen a domainen van a Forum is, ami ugye szinten a blogbol indult. Lesz majd egyeb mas is, amik keszuloben vannak.
Egy masik ok, hogy a blogger elegge kezelhetetlen, es primitiv, ami a jovobeni terveinket nem teljesen elegitik ki, mivel ha nem is szuletik tul sok bejegyzes, szeretnenk ha a szinvonala ennek a kevesnek is none, meg kicsit talan interaktivabba valhatna az egesz.
Tovabba, az uj blogmotorban mar van rendes megosztasi lehetoseg is, a nagyobb kozossegi portalokhoz.

Figyelem: ezen blog bejegyzesei mind torlesre fognak kerulni. Minden eddigi bejegyzes at lett mentve az uj blogra. A regi blogot muszaj torolni (csak ez az egy bejegyzes fog megmaradni), mert egyes keresok (peldaul a google) feneken fogja billenteni az uj blogot duplikalas miatt.

Tovabba: par bejegyzes elveszett, mert az atemelesnel nem ment gordulekenyen minden (ezt is rojjuk fel a bloggernek), ezeket meg lehetett volna menteni, de webmesterunknek nem keves idejebe telt volna. Kozos megegyezes alapjan nem lettek megmentve. Tobb szaz igen, csak par nem. Ezt azert irtam, nehogy valaki azt higgye, hogy valamiert nem tetszettek es toroltem oket.

Szia regi blog!


1 件のコメント:

Tardis さんのコメント...

Annyival egészítem ki hogy Bejegyzés nem törlődött, csak hozzászólás és abból is csak 30 és régebbről:) Szóval elhanyagolható veszteség mert több mint 600 hozzászólás volt.